Admim prosim briši zadnje objave forumuser28 za objavo teme, Pro bono dan OZS 19.12.2017
Taka objava je dobrodošla ampak naj jo objavi samo v eno temo in ne kar vse vprek čez vse teme foruma. hvala
Admini na tej strani so na žalost dokaj odsotni. Tako ni bilo mogoče zadeve umestiti med obvestila, prvo rubriko foruma.
Po drugi strani moraš vedeti, da uporabniki ponavadi pogledajo samo v "svojo" kategorijo. Torej bi informacija lahko ušla nekomu, ki pogleda v npr. Civilno pravo, ne pa tudi v npr. Kazensko podtemo, kjer bi temo ustvaril. Ker gre za brezplačno in družbeno koristno stvar menim, da je obvestilo vsem, v vseh temah dobrodošlo. Predlagam pa, da našteješ v katerih temah bi obvestilo bilo koristno (npr. Civilno in Gospodarsko) in v katerih po tvojem pač ne (Izvršilno? Dedno?). Pa daj, deli z menoj še kriterij za to izbiro. Hvala.
@forumuser28: Mogoče bi lahko naslednjič dodal, da ni samo ljubljanski zbor tisti, ki nudi pomoč. Tudi mi v provinci prispevamo svoje.
Sicer pa dobra ideja, da si objavil obvestilo. Vsako leto se mi zdi, da premalo ljudi izkoristi to priložnost. Ne vem, če bi meni nek mehanik ponudil zastojn servis na avtu en dan v letu, bi verjetno že en dan prej stala pred vrati v vrsti ...
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu