Avtor |
Sporočilo |
< Pravo in Internet ~ eBay, prodajalec ne izroči blaga |
 |
|
Objavljeno:
Tor 10 Jul, 2012 11:00
|
|
|
Pridružen/-a: Tor Jul 2012 10:42
|
|
Pozdravljeni,
zanima me kaj priporočate za primer kjer prodajalec zaradi tega, ker ni zadovoljen z doseženo ceno na eBay-u, kupcu ni pripravljen omogočiti plačila in izročiti izdelka? To jasno navaja tudi v svojem sporočilu na eBay-u. Kupljeno preko ebay.at, kupec in prodajalec sta fizični osebi, oba iz Slovenije. V tujini vidm, da ali pozabijo na izdelek in prijavijo primer na eBay ter podelijo negativno oceno ali pa tožijo za izdelek ali za odškodnino v višini razlike med doseženo ceno in ceno nakupa izdelka drugje. V Sloveniji ne najdem primera. |
|
|
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Tor 10 Jul, 2012 12:23
|
|
|
Pridružen/-a: Sre Jan 2010 13:37
|
|
piši na suport e-baya ga bodo pravo |
|
|
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Čet 19 Jul, 2012 10:52
|
|
|
|
|
T BON je napisal/a: |
piši na suport e-baya ga bodo pravo
|
eBay se menda ne vmešava. eBay-u gre izključno za provizije. |
|
|
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Čet 19 Jul, 2012 12:13
|
|
|
Pridružen/-a: Sre Jan 2010 13:37
|
|
lej če si plačal preko pay pala pol piši na pay pal vsekakor pa tudi na e-bay , dobiš denar nazaj od pay pala, e bay pa blokira prodajalca
na e-bayu je vedno dobro gledat reiting prodajalcev, viši kot je bol varen je nakup in tisti veliki trgovci ne bodo ogrožali svoje trgovine na e-bayu zaradi enega ali dveh kupcev |
|
|
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Pet 27 Jul, 2012 19:43
|
|
|
|
|
Hvala ampak dobro poznam delovanje eBay-a. Mene je zanimal pravni nasvet, saj to j pravniki.info. Zanima me ali se pri nas da kaj narediti ali je pač prodajalcu prepuščeno, da lahko po mili volji kupoprodajno pogodbo prekliče. |
|
|
|
|
|
 |
|