Pred tremi leti sem delal pri firmi, ki je imela športno trgovino. Takrat je šef rekel, da bo prišel fotograf in z zaposlenimi naredil nekaj poskusnih slik v športnih pozah. Potem pa naj bi videli, če bomo katere uporabili. Nikoli ni bilo rečeno, da se bodo teh slike pojavljale v revijah, katalogih, reklamah....
Pred približno dvemi leti sem prenehal delati pri tem podjetju.
Pred par dnevi pa je izšel katalog, v katerem se med drugim promovira tudi to podjetje. Za promocijo pa je bila uporabljena slika z mojo podobo. Seveda je očitno, da je uporabljena v komercialne namene.
Sam pa nikoli nisem dal ne pisnega ne ustnega soglasja , da se slike z mojo podobo pojavijo kjerkoli.
Poleg tega je zraven slike še tekst, ki bi ga lahko ljudje povsem narobe razumeli v povezavi z mano. Trenutno delam na takem mestu, ki je ravno konkurenca temu kar je oglaševano na sliki?
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu